Goodbye 2009!

Det har blivit lite av en klyscha, det här med att skriva vad som varit bra och dåligt med 2009. Jag tänker inte bryta den trenden (:

2009 har varit ett underbart år. Jag har gjort saker jag aldrig gjort förut och jag har fått minnen för livet. År 2009 har jag också upplevt " Några av dom bästa dagarna i mitt liv" däribland Miyavi 24 September och Frankrike 12-30 juni. Sen har jag också spenderat ovärderliga dagar med världens bästa människor. 2009 är minnesvärt och jag slår vad om att det kommer 2010 också bli! ♥





Gott Nytt År
önskar:


Frost pt. 1







Avatar

var bäääääääääääääääääst. Den var riktigt bra gjort och hade en väldigt bra handling. Sen att Loris satt och sa massa random kommentarer då och då under filmens gång gjorde den ennu bättre. Ah, jag har verkligen saknat hennes humor ♥

Men min mobil vägrar lägga över bilder till datorn så det får bli ett  bildlöst inlägg. Sen är jag så trött att jag orkar inte sitta och lägga över kamera bilderna heller. Det går bli imorgon! (:


Jag <3 teleobjektivet

Jag var nyss ute och testade mitt nya ojektiv för första gången. Bilderna blev helt amazing, jag är såååå nöjd ♥ Om jag hinner, lägger jag upp några av dom senare ikväll (:

Jag ska snart göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa Loris ♥ Vi hade tänkt att gå på Avatar och det är bäst för den att den är bra, för jag har väldigt höga förväntningar! Haha.




Lovely-Mocochang.Com

Det blir en favorit i repris och det kommer bli lika underbart som förra gången.
6 april 2010.


00.11

Idag vaknade vi halv 2, det kanske inte var så lyckat. För det innebär att jag kommer vrida och vända mig i sängen till klockan 2 inatt. Det kommer nog också bli så att jag fortsätter läsa boken jag fick i julklapp. Eftersom jag inte är ett "huge fan of books" så kommer det säkerligen bli ett antal himlande med ögonen. Fast jag ångrar inte att jag och Prachi vred på dygnet, det är lixom vår grej.





@Prachis

Idag har jag varit hos Prachi hela dagen. Just nu håller hon på att trixa med min mobil medans jag bloggar. Vi funderar nog på att sova snart. Men känner jag mig själv rätt så kommer det bli så att vi pratar hela natten och sover hela dagen. Sen är det ju lov också, och då får man göra så (:

Cya/ Mizuu


La la la


Thihi, igår fick jag precis vad jag ville ha, ett nytt objektiv och en ny mobil. Sen så fick jag en ram till min underbara Miyavi planch + lite andra mysiga saker (: Julen firades förövrigt med familjen, precis som det ska vara ♥

Sen nu är jag skapligt deprimerad över vädret. Plus grader, vilket betyder att snön sjunkit ihop och blivit äckligt slask, hatar sånt :(


Cause we are livin in a material world and i´m a material girl




Christmas part. 2

Nu är jag helt slut och jag får kämpa för att hålla ögonlocken öppna. Jag ska snart gå och lägga mig och försöka smälta den här underbara dagen! ♥

-


And the bells were ringing out

for christmas today.

Nu har jag precis slagit in alla julklapparna och jag börjar känna av den här julafton-stressen nu. Det gäller att vara ute i god tid. Ska nog snart gå och lägga mig också. Ju snabbare man somnar desto snabbare blir det julafton (: Desto snabbare blir jag 17! ♥ Imorgon blir det både födelsedags firande och högtidsfirande för min del, Thihi (:



God Jul önskar

Stockholm hela dagen!

Idag åkte jag och Prachi ♥ till Stockholm för att köpa julklappar. Det roliga var att både jag och Prachi blev lagom besvikna på Sthlm, fast sen när det kom mer människor ut på gatorna så trivdes vi mer och mer, Haha!
 Vi hann också med en lunch på kungshallen, det blev Kina-mat för mig! ( Det är jag ♥ Kinamat).

Ah, det har iallfall varit en riktigt rolig dag (: Vi planerar att åka upp till Sthlm en till runda innan skolan börjar igen.


Satsuki

Beyond the mirror, drops are dripping
Haa! So far and distant, your pupil doesn't reflect me
Haa! Shaking, I plunge into the memories

My mere voice can not reach you, slipping through your hands
My tears hasn't yet fallen, as I only think of you

Hazing in the setting sun the day broke in splinters

My mere voice can not reach you, slipping through your hands
My tears hasn't yet fallen, as I'm still looking for you

Haa! So far and distant, my heart is...
Haa! Shaking, my heart is crying

My mere voice can not reach you...
My tears hasn't yet fallen...


haruka tooku, hitomi ni utsuranai


Man Man Ha Ni

Wohoooo, imorgon blir det äntligen Stockholm! Jag och Prachi har planerat att åka dit i flera veckor men saker har alltid kommit ivägen.

Idag har jag inte gjort något speciellt, försökt lära mig Bellas Lullaby ( Twilight for sure) på piano, det tar sig.



Haha, jag dör lite över att jag börjat älska den här låten. 
Det där med att folk gillar olika sorters musik är något jag skulle kunna ägna ett helt inlägg åt. Det får bli en annan dag.



Shiki

Spring passes and summer comes, autumn descends and winter buds
My feelings for you are so beloved, so beloved I’m unable to find the words in my heart!
The four seasons go round and round eternally







2012

Sådär! Nu har jag med sett 2012 och den var helt okej (: Den var iallfall riktigt bra gjord! Det  var nästan obehagligt att kolla ibland för att allt kändes så verkligt.

Men något som jag tyckte var rätt så löjligt var början. Det kändes som om manusförfattaren kopierat en hel scen från Världarnas krig. Se båda filmerna så kommer ni förstå vad jag menar.



Julavslutning!

Jag tror det varit någonting speciellt med den här hösten. Precis alla säger att den har gått hur fort som helst. Vilket den har också, det känns som om vi precis kommit tillbaka från sommarlovet.

Iallfall så var det julavslutning idag i skolan (: Sen gick jag, Loris och Magda och åt lunch på Choys Garden ( Kina resturang for sure) Det var mycket mysigt

"Dagens Outfit"


Julklappar, mat och Lorisbby ♥




Allt klart för imorgon!

Har målat klart naglarna och fixat allt för julavslutningen imorgon (: Imorgon ska jag även se till att koppla in " Usb-grejen" så jag kan börja lägga in bilder igen!


Checklist



-

Let´s look at the stars
Which i cannot reach




Vinter

Kärlek på att det är massa snö ute. Kärlek på att jag hittade julklapparna jag ville köpa. Kärlek på att det är lov på fredag. Kärlek på att jag fick en ny tröja idag. Kärlek på att det är julafton snart. Kärlek på att det blir Sthlm på måndag. Kärlek på vänner. Kärlek på att jag snart kan lägga in bilder på datan igen.


Dålig humor?

Jag vet inte, jag och mina kompisar kanske har dålig humor. Eller så är Shane Dawson bäst.



Wohoo!

Det visade sig att det blivit glapp i usb-kontakterna. Så det kommer inte bli några nya bilder på ett par dagar (:



No cooperation

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om vad jag gjort idag och visat de kläder som jag köpte idag. Men min kamera vill inte sammarbete idag, så det där inlägget skriver jag imorgon istället.


make up and make it over

Idag har varit en riktigt julig dag: Lucia, risgrynsgröt och pepparkakor. Vi fick även en ny uppgift på fotografisk bild: Tema vatten + Tema svartvitt Jag har redan några idéer på vad jag ska fota (:

Sen efter skolan blev det ner på stan och träffa Prachi ♥ Det blev en Kaffe latte på Coffé house innan vi åkte hem till henne (: Kom hem för en stund sen och när jag gick hem från bussen så märkte jag att det snöade, Wohoo kanske blir en vit vinter iallfall!



( bild från i somras, i think)


( Nån gång ska jag fixa så att det inte blir röda prickar runt mina bilder)


Tema F

Förra veckan på fotografisk bild fick vi en läxa: Utifrån bokstaven F väljer du själv vad du ska fotografera!

Jag valde att fotografera:
- Färger
- Frukt



Inget speciellt (:


Japansk kortfilm

Jag hittade den här videon idag när jag kollade runt på nätet:
Den är rätt konstig imellanåt men jag tycker att budskapet är bra (:


Jumbafund

Det här är en account som jag följer på Youtube, Jumbafund. Jag tycker att han är väldigt underhållande Haha (: Sen alla pengar som han tjänar genom att göra videos, skänker han till välgörande ändamål.




Studera

Egentligen borde jag plugga biologi nu eftersom vi har prov på torsdag. Men jag känner att jag skjuter på evolutions läran i någon timme till, jag ska bara äta sushi först (:


Cherry Blossom Moonlit Night

The sweet scent of spring, fruitless flowers blooming in fields
Snow thaws and sunlight sprinkles through trees.
The time I was tired of waiting for you
If I remember, it becomes painful.

With a relaxing sway, the cherry blossom petals
Lightly, lightly, alight upon.
The water's surface and spread across my heart.
They slip and turn over.

Once again, I can't return to those memories.






Önskelista

Förut nämnde jag för min pappa att jag önskade mig ett nytt objektiv i julklapp. Någon timme senare fick jag det här mailet:



Haha Jadu.


And the winner is...

Idag fick jag reda på att jag var en av dom som hade vunnit danstävlingen som vi hade i skolan för nån vecka sen. Fast, jag kan inte påstå att det var en särskilt seriös tävling. Men jag har alltid älskat att dansa så jag blev lite glad iallfall, Haha (: Förhoppningsvis så börjar jag och Prachi på dans igen, nästa termin! Kommer bli bäst ♥

Posing with my prize!


Time for sleep

Nu ska jag sova. Eller först ska jag försöka få in hela upplysningen i huvudet, får se hur det går (:



Cya/Mizuu


Sovmorgon

Idag hade jag sovmorgon. Så nu ska jag bara plocka ihop alla mina saker sen ska jag iväg till skolan (:
Ha en bra dag (:



Frost

Det är ungefär sånna här dagar som gör att jag älskar vintern. Det har alltid varit så att jag varit mer av en vinter människa än en sommarmänniska (:

Idag när jag gick till skolan var det frost på marken, inte ett moln på himlen och månen var enorm. Jag hade tänkt ta kort, men jag hade inte kameran med mig. Förhoppningsvis är vädret likadant imorgon!


December

Det var kallt idag. Och jag har fortfarande ont i händerna efter att ha gått utan vantar. Nu är det vinter.








RSS 2.0