Jag tror att. . .

Det gick bra på matte provet. Men alltid när jag tycker det går bra så går det dåligt. Jag får vänta och se helt enkelt.


Jag lyssnar väldigt mycket på Big Bang,  Ett boy band från Korea. Idag när jag letade runt lite på youtube hittade jag den här låten:

Är det bara jag som tycker det är skapligt mycket nostalgikänsla över låten?
Den där melodin/bakgrunds sången ( Bee bapaparabou, haha ) dansade iallfall jag till när jag var liten.

Cya/Mizuu

Matteprov

Jag är helt slut! Det enda jag gjort sen jag kom hem är att sitta och plugga matte. Jag har mitt första Matte C prov imorn och jag vill imponera på läraren, Haha. Får se hur det går med den saken.

Annars har dagen varit bra (: Bara att det var riktigt trögt att gå upp i morse och det var iskallt att gå till bussen. Skolan var iallfall bra. Jag och min kompis skämde ut oss, igen. Vi gör det varje dag, det är nog en vana vi har, Haha. Nej, måste nog sova nu, annars kommer det kännas lika trögt att gå upp imorgon.

Cya/Mizuu ♥

Close you eyes

Blogg.se fungerade inte för mig igår därför blev det ingen uppdatering (: Lägger ut några bilder idag istället :






Cya/Mizuu ♥

Ett till inlägg.

Hittade en bild på mobilen som jag tog i kön till Miyavi. Tyckte den blev rätt fin för att vara tagen med en 2 mega pixels mobilkamera (:


Thats all for tonight

Cya/Mizuu


Lördag

(Klaga inte på rubriken, satt i en kvart och försökte komma på vad jag skulle skriva)

Körde nyss moppe hem från en kompis. Det var ibland det läskigaste jag gjort med tanke på att de första 3 km hem i från henne är genom tät skog. Påminnelse till mig själv: Gör aldrig om det.

Jag saknar Miyavi. Jag kommer att tjata om det i flera månader, Haha.
Eftersom jag precis lärt mig att lägga in videos på bloggen så tänker jag lägga in en video på Miyavi. Jag älskar verkligen den här låten ♥


Lyckades också göra själva "ramen" gul, bara för att den skulle matcha min blogg design, haha (:

Cya/Mizuu

- Whats my name?

Gårdagen var underbar. Jag var på konsert och såg Miyavi(som jag velat se i över ett år). Tyvär så blev inte vädret perfekt, under de första timmarna i kön regnade det. Jag hamnade iallfall i andra raden i publiken, en plats jag helt klart var nöjd med. Det enda negativa med platser långt fram är att det är ett sånt sjukt tryck, alla vill stå längst fram.

Det bästa på hela konserten var när Miyavi lutade sig ut över publiken (SKA ALDRIG TVÄTTA MINA HÄNDER! Haha) och när han fick alla i publiken att hålla varandras händer (Jag tvättade mina händer efteråt). Under hela konserten sa han också hur mycket han älskade sina fans och att man ska följa sina drömmar ♥ Sen helt plötsligt tackade han alla sen lämnade han scenen. Konserten var slut och jag tror inte jag var den enda som blev chockade över hur snabbt det gått.


- If you have a dream, let it happen


Cya/Mizuu

- Whats my name?
- MIYAVI



Quick update

Sådär, ska bara fixa håret och packa det sista innan det bär av till Stockholm. Förhoppningsvis så håller vädret i sig. Det är inte särskilt kul att stå och köa i regnet i 6 h ( Tro mig, jag vet). Nej nu måste jag fortsätta. Det ska bli så kul

Cya/mizuu

Uppehåll

Yes, Det kommer bli ett uppehåll med bloggandet under några dagar. Jag ska nämligen iväg på läger med klassen och sen på torsdagen ska jag på konsert. Får se när jag bloggar igen. Jag ska försöka göra det så snabbt som möjligt iallfall (:

Jag har haft min blogg i ungefär en vecka nu. Jag har redan nu tänkt ut lite saker som jag ska ändra på. Nu undrar jag om ni också kunde ju lite konstruktiv kritik, vad jag skulle kunna förbättra o.s.v. (:

Tack för alla kommentarer ♥

Cya/Mizuu




Oh, reflections.






Det är inte varje dag

Jag går upp
Och tänker att
Jag ska ta ett
Kort för att
minnas Mig
själv


You say if you could fly,

you’d never come back down, You only have eyes for that blue, blue sky



Bilder (:

Det blev inga nya bilder förut, Solen gick ner lite tidigare än vad jag förväntat mig. Men däremot var jag ute i morse runt 7 innan jag drog iväg till skolan. Jag hoppas bara att inga av mina grannar var vakna då med tanke på att jag var ute och gick i pyamas och morgonrock, haha.

Ja, här kommer några bilder (: ♥







Cya/Mizuu♥


Quick update

Kass uppdatering, förlåt för det. Jag började skriva ett inlägg både i onsdags och i torsdags men jag hade ingen aning om vad jag skulle skriva så det slutade med att jag struntade i att skriva något, haha. Det kommer nog bli så att jag uppdaterar sämre på vardagarna.


Men iallfall ska nog ut och fota lite senare idag så föhoppningsvis blir det en till uppdatering framåt kvällen (:♥
Cya / Mizuu


Shizuku

Älskar verkligen att fota vatten. Det är också relativt lätt att fota, använder man blixt+macro brukar de flesta bilder bli bra :) Shizuku är förövrigt japanska och betyder droppe/droppar :)








Valde att lägga upp dom som lite större bilder eftersom de är mer detaljrika än tidigare bilder (:

Vet inte riktigt hur uppdateringen kommer se ut under veckan. Kommer helt klart skriva några inlägg men tror inte det kommer bli några fler bilder på ett par dagar.

Cya /Mizuu


Fler bilder?

Hade egentligen inte tänkt skriva något speciellt förutom att jag förhoppningsvis lägger ut några nya bilder imorgon, som inte är från Frankrike. (:

Cya/Mizuu


Frankrike ( 2 )

Söndagar, jag tycker att söndagar är den tråkigaste dagen i veckan. Iallfall för mig, för det är då jag måste ta itu med allt jag skjutit upp under veckan, Haha.

Tänkte iallfall lägga upp några fler bilder från Frankrike :)









Vill också passa på att påpeka att denna blogg är den enda sidan som mina bilder ligger uppe på. Skulle uppskatta om det fortsatte på det sättet :)

Cya /Mizuu



Frankrike ( 1 )

2 veckor av sommaren spenderade jag nere i Frankrike. Det var den första resan med min systemkamera (som jag fick i julklapp) så självklart, för att inviga den, tog jag kort på allt jag såg, haha! Eftersom det är ett ganska omfattande antal bilder så kommer jag posta delar av resan i olika omgångar (:









Det fick bli allt för den här gången (:

Cya/ Mizuu



Äntligen!

Jag tror jag skapade den här bloggen för ungefär 2 veckor sen. Tanken  var att jag skulle fixa designen så fort som möjligt och sedan börja blogga. Haha, så gick det med den planen.

Den här bloggen kommer framförallt användas som ett album. Jag älskar att fotografera och har länge funderat på att lägga ut mina bilder. Imellanåt kommer jag antagligen blogga om vardagliga saker också som t.ex. mina intressen, tankar och åsikter.

Jag ska försöka uppdatera minst en gång om dagen ( Dock inte bilder varje dag). Nu såhär i början kommer det nog att ta lite längre tid i mellan uppdateringarna eftersom jag inte lärt mig blogg.se än. Jag ska försöka jobba fortfare den här gången (: 

Cya / Mizuu  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0