In the color of lapis lazuli, the sky shimmers

The vast land blossoms, and the prayer is accepted
The person in time recognises the truth
The things he felt important in past were no more the best

And there, the distant light illuminates…






Sunday- have to do

Nu känner jag att jag borde göra något. Jag har skrivit upp på ett papper alla saker jag borde göra innan dagen är slut. Fast, jag orkar inte ha en dag med massa "måsten" jag tycker att vardagarna redan är fulla med sådana. Nej, istället skulle jag vilja åka till en stor stad, shoppa massa kläder, klippa mig, äta på en bra resturang o.s.v.

Jag får spara allt det där till en annan dag, idag får jag nöja mig med att göra biologi läxan, städa, träna.


En tripp till Cannes, skulle inte sitta helt fel.
( bild från Frankrike 09)




-23C


Oförbestämd sovmorgon

Idag försov jag mig,1 och ½ timme. Det är inte likt mig, det är  faktiskt första gången jag försover mig på det här viset. Fast det kändes bättre sen när jag träffade Prachi på bussen, hon hade också försovit sig, haha.

Annars var det en bra skoldag, den flöt på. Det är sjukt att det bara är 3 veckor kvar till sportlovet. Nu går tiden sådär läskigt fort igen. Aja, fick mitt abbonemang fixat idag, nu kommer jag aldrig mer vara "hon som aldrig har pengar på mobilen". Grejen är den, att jag hade kontantkort och jag gjorde oftast slut på det efter några dagar.


in the bus


Ny Header!

Wohoooo, nu är den nya headern uppe. Men somsagt, inga stora förändringar (:
Tack, Konstantina


Ny design?

Såg att blogg.se har ändrat sin design lite.
Passar bra, med tanke på att jag precis gjort en nya header. Jag hade tröttnat på min nuvarande header så jag gjorde lite små justeringar, kommer inte bli något märkvärdigt (: Får se om jag hinner ändra redan ikväll!

Galet väder!

Känns inte som om jag varit i skolan idag, kanske för att onsdagar inte är jobbiga. Dessutom så var det en minnesceremoni för förintelsens offer idag, det var fint och sorgligt imellanåt.


Dagens biologilab, oerhört intressant.


Räcker nu

Ae, jag är trött och jag ska sova till minst klockan 12 imorn... Nej, juste det är skola imorn.



Ganbarimasu

Nej, nu har jag pluggat klart och nu får det gå som det går. Och även fast det känns som om jag kan det mesta så kommer antaglingen 50% försvinna när jag går in till aulan imorn. Aulan brukar ha den effekten på mig.


Smile

Haha ae, galen dag. Länge sedan jag skrattade så mycket. Det behövdes! med tanke på att jag ska sitta och vara dead serious i ungefär 3 timmar imorn. Nationella prov i Fysik A det  blir intressant att se hur det går (:




France 2010?

20 Juni-15 Juli.
Skulle vara lagom underbart ♥


Love DH.

Jag älskar att krypa ner i soffan, under en miljon täcken, och titta på Desperate housewives. Det är en av de få gångerna man bara kan koppla av och koppla bort.



piiiizza

Haha, jag kommer ihåg när jag sa till Prachi en gång att jag höll på att laga mat och hon svarade med att hon blev chockad för det var inte likt mig att laga mat.

Men titta vad jag har lyckats åstadkomma, en fullt ätbar pizza. Det är great.
Släng dig i väggen Pizza hut


skridskor

Idag åkte vi skridskor på idrotten. Det var kul och jag ramlade inte (: Det ska tydligen vara ett svenskt kultur arv, synd bara att jag inte kan föra arvet vidare, jag har nog inte de skridsko-skills som krävs för det, Haha.   

Sen hade vi fotografisk bild A. Vi hade genomgång av bländare och slutare och bländare och slutare är någonting jag aldrig kommer förstå mig på.

Efter det blev det direkt hem till Prachi, mycket mysigt ♥

Mhm notera att jag bara står på ett ben-> skillat.

Btw, så krånglar min mobil, har lite blandade känslor angående det.


Foto läxa

Vilken galen dag. Trött var jag också eftersom jag vaknade varannan timme inatt. Timmar som jag får ta igen till helgen ♥

Tills imorgon har vi iallfall en foto A-läxa. Samma som förra gången, tema vatten+svart vitt.




Watch me


Oh, you got to go







Nonsens.

Nu har jag ont i huvudet. Min hjärna är gjord för att sova, inte för att titrera syror i 80 min. Aa, jag fick en present idag av Magda, det uppskattades ♥ Sen hade jag även på mig min nya leopard-tröja. Det var kallt att gå i T-shirt, men det var det värt, Wohoo!




No more christmas

Ae, nu finns det inget juligt kvar i det här huset, vi plockade bort det sista idag. Jag hatare och jag längtar redan till December 2010, Haha.




Latmask.

Hatar mig själv för att jag är så lat atm. Det är någonting jag kommer ångra sen när klockan är mycket och jag har 100 saker att göra innan dagen är slut. Ae den tiden den sorgen (: Haha.


Lycka

Jag skulle vilja uppleva det här om och om igen.






With Loris.

Idag var jag med Loris♥, det var bäst. Vi började med att äta Sushi, det var galet gott. Speciellt deras soppa, den är beroende framkallande. Sen var vi hemma hos henne en stund också (: Men vi hann inte se på Heroes, Det får vi göra nästa gång, när vi fortsätter med vår " Hanna&Loris"-dag, Haha.




Fredag for sure

De första timmarna av dagen var jag i skolan. Det var chill, fredagar är inte jobbiga (: Sen efter skolan så följde Prachi ♥ med hem. Aa, det var galet, precis som det brukar vara. Resten av kvällen kommer antagligen spenderas framför någon bra film. Påtal om film, så vill jag se Avatar igen. På bio, i 3D helst, det skulle vara något ! (:




Haha några år gammal?

Aj?

Idag har jag ont i kroppen, Haha. Det är antagligen för att jag tog vaccinet igår. Sen efter att jag började as garva idag i skolan fick jag ont i ryggen. Aa, känner att jag börjar bli gammal.

Sen tills imorgon har vi en foto-läxa där temat är Vatten och Svartvitt.
Mina tolkningar:





Galet

Idag var en schemalagd dag för att få ut så mycket som möjligt från den. Först var jag i skolan, som vanligt. Sen blev det ner på stan för att bl.a. ta en fika med Mami ♥ innan jag gick för att ta vaccinet. Och Ja, det gjorde rätt så ont och det gör ont i armen nu men det går nog över tills imorgon (: Sen blev det vidare till Expert för att fixa abbonemang till mobilen. Sen åkte jag hem åt, pluggade, tränade och nu ska jag sova.
Wohoo, galet skönt med sovmorgon imorn.




Cartoons

Det slog mig nyss, att när jag var liten så lyssnade jag på ett band som hette Cartoons. Jag letade upp dom på youtube. Sen skickade jag videon till min syrra och skrev "Kommer du ihåg den här låten?" Och då svarade hon " Ja, du körde den om och om igen och tyckte den var det bästa du hört medans resten av familjen vred sig i plågor"

Jag förstår att jag lyssnade på den om och om igen, den är ju riktigt bra.




The Dark night

Egentligen hae jag tänkt att plugga inför fysikprovet, men sen så såg jag att The dark knight gick på tv. Jag har alltid  velat se den så jag sköt upp på pluggandet (:

Fast jag är inte så imponerad. Jag trodde nog att den skulle vara bättre. Fast jag har ungefär 30 min på filmen, det kanske är dom 30 minuterna som är bäst.


Skola

Skolan idag var helt okej. Bara att jag inte orkar med det gamla schemat, men jag får stå ut i 1 vecka till innan vi byter.

Jag och Loris studerade iallfall riktigt flitigt idag! Vi får se hur länge det håller i sig, Haha.


prep 4 school

Nu ska jag förbereda allt för imorgon, sen ska jag sova ♥ Jag har inte riktigt kommit in i hela den här "gå-upp-klockan-7-varje-dag"-grejen än så att kliva upp ur sängen imorgon kommer bli rätt så jobbigt.


Kvällens outfit: Pyamas, filt


Inte okej!

Just nu gör min dator uppror och det är verkligen opassande med tanke på att jag försöker skriva ett svenska arbete. Om den inte lägger av snart så plockar jag isär den!


Tjejmiddag

Igår kom somsagt mina vänner hem till mig på middag. Vi hann också med att sjunga singstar och se på en film, Wrongfully Accused. Favorit filmen! Bara för att humorn är precis lika random som våran. Det var iallfall en mysig kväll ♥




Stressigt!

Wohoo snart kommer tjejerna hit på en liten födelsedags middag. Bättre sent än aldrig (: Sen så städade jag mitt rum också, i mörker, eftersom min lampa gick sönder inatt. Det medförde att jag sprang in i mitt "soffbord" lite då och då. Naej, det där måste jag fixa snart.


Lättskrämd?

Haha, jag vet inte riktigt vad som hände inatt, men läskigt var det. Det slutade med att jag ringde till Prachi, fast nu i efterhand skrattar jag bara åt det. Haha.

- Men lixom vad kan ett spöke göra?
- Jag tror att det är någonting mer konkret...
- Som en mördare?
- Ne, typ... ett monster
- HAHA
- haha   OMG! nee vänta det var bara min skugga


Cosmology



The plastic sun is embeded ,
Floating upon the blue sky that was color-corrected
This world is strange


Back on track

Det var skönt att börja på en fredag iallafall. Då får man en helg på sig att förbereda sig inför de kommande 6 veckorna i skolan! Fast, det var helt ok att vara tillbaka i skolan. Sen fick jag en födelsedagspresent av en klasskompis, det piggade upp (:



Wedding Dress

I would argue
Then you would cry
As you’re struggling, I would only get stronger
My heartaches behind these shadows
My face brightens up as I see your smile
I worry that you might notice my feelings
And I get scared that the gap between us would widen
I hold my breath
Then I bite my lips
Then I pray that she would leave his side.

Baby, please don’t hold those hands
Cuz you should be my lady
Please look at me, I’ve been waiting all this time.

Once the music ends, you’ll be with him forever
I prayed and prayed that this day wouldn’t come
The wedding dress you once wore
The wedding dress you once wore
The wedding dress you once wore




Torsdag

Älskade att jag fick en liten present idag, Heroes säsong 3. Det uppskattades väldigt mycket (: Sen så visade det sig att Lm.C biljetterna släpptes igår, men eftersom min konsertkompis inte är hemma så kan jag inte boka dom än. Jag är lite orolig över att dom ska ta slut. Det är ungefär 3 månader kvar men jag längtar redan, Haha ♥

Under kvällen ska jag försöka samla ihop allting inför skolan imorgon. Lovet har gått alldeles för fort, som lov har en tendens att göra. Längtar redan till sportlovet.



Abracadabra





Changed plans

Jag tror att jag ändrade alla mina planer ungefär 100 gånger idag. Eftersom jag vill få ut så mycket som möjligt ur de kvarstående dagarna ( innan skolan börjar )

Idag åkte jag iallfall in till stan för att ta en fika med Lollo ♥ Det var ju rätt länge sen vi gjorde det så vi hade en del att ta igen. Det var iallfall mycket mysigt (:




Shopping

Idag åkte jag till Eskilstuna för att handla lite saker till skolstarten ( Det är bra att ha en arbetande pappa i lite större städer) Det blev mest småsaker men jag hittade en tröja iallfall (: Senare blev det sushi också, perfekt avslut


Tavlan uppe!

Idag fick jag upp Miyavi planschen som jag haft liggande i mitt rum i några månader. Av den anledningen att jag inte hittat en passande ram. Den fick sitta ovanför sängen brevid min signerade Kagrra, planch, Wohooooo ♥

5 stars för obäddad säng.


Guess whos back

Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen. Mycket mysigt, precis som vanligt!♥








01 01 10

Nytt år, Nya tag!


RSS 2.0