Första advent!

Alltså, det är redan första advent. Tiden går fort, nästan lite för fort. Det känns som om det var sommarlov förra veckan. Aja, jag har ingenting emot det iallfall (:



The tired song of summer

That i used to sing








Cya/Mizuu


Godnatt

Jag ska nog sova snart, Den här dagen har varit engergikrävande. Sen är jag sjuk också, det har jag varit i 2 veckor nu. Förhoppningsvis blir det läkaren på måndag. Aja thats all for today (:


Julgranen kanske var lite långsökt,Haha. Men på söndag är det första advent så varför inte!

Cya/Mizuu

Panic

När jag valde gymnasielinje så visste jag att det skulle bli jobbigt, tidskrävande och väldigt frustrerande. Jag var förberedd, jag hade 2 systrar som gått naturvetenskaps-linjen innan mig. Jag känner att  veckorna innan jullovet, kommer bli en av de perioderna som jag förberett mig inför. Nästa vecka har vi 3 uppgifter som ska bli klara, under pressen att få MVG. Tiden kommer inte räcka till, även fast det är flera dagar kvar, kommer inte tiden räcka. Fast jag kan inte påstå att jag ångrar mitt gymnasieval. Jag tror att det här är en väldigt bra erfarenhet att ha med sig senare i livet. Med eller utan MVG.

Jullovet, kommer vara precis vad jag behöver när den här terminen är slut. Då ska jag lägga allt som har med skolan att göra bakom mig i 3 veckor.

Cya/Mizuu

Welcome To The World

Idag bestämde jag mig för att börja rita igen. Jag behövde stänga ute världen för någon timme.
Men jag hann inte göra klart den. Det får jag göra nästa gång.

Cya/Mizuu

24 November

För 2 månader sen var jag på Miyavi och om en månad fyller jag år/Julafton. Jag ska nog börja ha 24 som turnummer.

Idag har jag träningsvärk i vaderna. Det beror nog på att vi provade på Afrikansk dans igår i skolan. Vi har någon slags hälsovecka som går ut på att man gör massa olika aktiviteter istället för att gå på lektioner. Imorgon så har vi "Dans med bus", Haha jag undrar hur det kommer vara.

Cya/Mizuu

New Moon

Sådär, nu har jag också sett New moon. Den var riktigt bra, även fast den var lite seg imellanåt. Nu vill jag bara att trean ska komma snart också (:
Sen innan filmen var det en reklam om en annan film som jag skulle kunna tänka mig att se, Avatar tror jag den hette.



Cya/Mizuu

Tickets plz

Jag vill också fylla år, Haha. 1 månad och 2 dagar kvar!

Nu har jag och min syster bokat biljetter till New Moon!♥ Imorgon, klockan 6. Egentligen skulle vi se den på fredagen men jag orkade inte vänta så länge. Så imorgon ska jag först till skolan, sen direkt hem till syster och äta middag. Sen blir det bio. Jag längtar.

Bild från i lördags ♥


Cya/Mizuu

Third time around

Nu ska jag iväg till min syster på födelsedagsfirande! ♥ ( Fast egentligen är det imorgon hon fyller). Aja, syns ikväll (:

Cya/Mizuu

Födelsedagsfirande!

Och idag är det Prachi som fyller 17! ♥ Ska iväg till henne nu med dom andra, kommer bli supermysigt (:


Cya/Mizuu

December <3 bio

Är det bara jag eller har det kommit massa bra filmer på bio? Jag var inne på Sf's hemsida förut och såg ett flertal filmer som jag skulle vilja se! December kommer bli en månad med många biobesök (:
Filmerna som jag vill se:
- 9
- New Moon
- Paranormal activity
- 2012
- En Julsaga ( Haha, för att komma i julstämning)

Cya/Mizuu


Sjukling

Kom hem för ett tag sen och det var riktigt trevligt (: Men nu känner jag att jag börjar bli förkyld. Jag har ont i halsen och jag hostar hela tiden. Jag ska nog gå och lägga mig och förhoppningsvis mår jag bättre imorn. Eller så får jag livnära mig på halstablatter och alvedon, det funkar också (:

Cya/Mizuu

Äntligen Fredag!

Wohoo vad veckorna går fort, det gillar vi (:
Och nu ska jag iväg till ett födelsedagsfirande!


Cya/Mizuu

Evolutionen

Vårat arbetsområde på Biologi A är just nu Evolutionen. Ett ämne som jag tycker är väldigt intressant (: Man har alltid sagt att universum skapades ur Big Bang, men vad fanns innan big bang?
Hur kunde universum skapats ur ingenting.
Sen bildades jorden och klimatförändringar gjorde att liv uppstod. Men hur kunde ett medvetande uppstå ur materia?

Den tanken är ungefär lika jobbig som "Hur stort är Universum?"
Ah, vad jobbigt. Nu ska jag sova och sluta tänka på det där.
Godnatt.


Cya/Mizuu


Onsdag

Idag slutade jag skolan 11.20 ♥  och efter skolan gick jag och Loris in till stan (: Sen gick jag på stan med Prachi också, haha, för att köpa den sista födelsedags presenten till min syster (min andra syster)

Och idag glömde jag min kamera hemma, blä.

Cya/Mizuu

It´s Christmas time

Eller inte, det är bara november. Men det är ungefär nu man börjar berätta för sina vänner/familj vad man önskar sig i julklapp. Eller det kanske bara är jag? Haha


Haha årets jullåt.

Cya/Mizuu

I still remember those summer nights




Cya/Mizuu


Fredag den 13de

Ska tydligen vara en otursföljd dag. Den brukar aldrig vara otursföljd för mig, det är snarare tvärtom (:

Den enda oturen som drabbade mig idag var att jag såg The Knowing, hade jag vetat att den var läskig hade jag inte sett den själv!


TBH: Den var inte så bra.

Cya/Mizuu

Sweet dreams

Jag älskar onsdagar! Det är den enda dagen vi slutar skolan relativt tidigt. Så efter skolan gick jag och Loris ♥ ner på stan för att jag skulle köpa en födelsedagspresent till min syster. Jag kan inte skriva vad jag köpte eftersom hon kan tänkas läsa min blogg, Haha (: (Hon vet nog redan vad det är med tanke på att jag messade henne och frågade vad hon ville ha, Shh!)
Sovmorgon sitter inte helt fel på en torsdag ♥

Cya/Mizuu ♥


-

Nidotowa modoreenu hibiyo

These are the days I can never go back to

Cya/Mizuu

Du är


bäst ♥

Cya/Mizuu

Color splash



let there be light

Soooooooooooooool. Det är  första gången på flera dagar som jag ser solen. Rätt hemskt att tänka i dom banorna men himlen har ju varit täckt med moln i flera dagar.

Snart kommer syster hit och jag tror vi ska ta en promenad i det fina höstvädret (: Sen ska jag försöka fota lite, eller så får det vänta till en annan dag, det beror på hur vädret är senare.

Cya/Mizuu

crack crack crack

Kom nyss hem från Prachi ♥ Jag spenderade ungefär 1 dygn hos henne så vi hann med att göra rätt mycket. Vi såg bl.a. annat Shindlers list. Jag hade velat se den rätt länge och den var rätt bra Det som vi däremot inte hann med var att sova, så nu är jag riktigt trött och ska snart gå och lägga mig tror jag. Om jag kan, jag känner att jag missbrukat alldeles för mycket kaffe idag, Haha.


yeah the three pimps!

(Kan också säga att jag blivit beroende av Beyoncés sweet dreams)

Cya/Mizuu ♥

Chaos

Denna vecka har verkligen varit helt kaotisk. 2 stora prov, äckligt väder och sen har jag bara varit allmänt trött. Därför har jag inte riktigt hunnit/orkat med att uppdatera bloggen. Nästa vecka blir det bättre (:

Nu sitter jag hemma hos Prachi ♥ Skriver ett inlägg från hennes laptop så eftersom jag inte har några bilder så får det bli en video istället:


Stuck in ma head

Cya/Mizuu ♥

r u ready to rock

Just nu lyssnar jag på Miyavi-Are you ready to rock. Vanligtvis hade jag svarat Ja men just nu är jag skapligt trött och jag vill helst av allt bara gå och lägga mig, Haha.

Idag snöade det också
och det blåste och det var kallt och jag hoppas inte det kommer vara sånthär väder hela november. I december då kan det snöa då, ska det snöa, men inte i november.

Nu är det definitivt inte sommar längre, men jag lägger in en somrig bild iallfall (:


Cya/Mizuu


November

Imorse när jag gick till skolan var det riktig kallt. Det är som om vädret automatiskt slagit om till vinterväder när det blev november. Imorgon blir det vinterjackan for sure.

Annars var det tungt att gå i skolan idag, det brukar vara så direkt efter lov. Förhoppningsvis så går de här 7 veckorna fort (:



Cya/Mizuu


Halloween:

Spenderades med Prachi ♥ Fast den var inte så värst Halloweenig. Jag tycker att Halloween i Sverige blir mindre och mindre för  varje år. Vi såg iallfall några "skräckfilmer" som gick på Tv, Seed of Chucky ( Haha skummaste filmen) sen såg vi lite på The hills have eyes. Ehm sen var väl tanken att vi skulle sova men istället pratade vi hela natten och somnade runt 4.

Nej nu måste jag fortsätta fixa alla grejer tills skolan imorn, lovet har gått alldeles för fort!

(Tänkte lägga upp några bilder från en av våra photoshoots, men blogg.se verkar inte vilja samarbete med mig idag)

Cya/Mizuu ♥

RSS 2.0