Here we go

Har nyss kommit hem efter att ha varit på stan med min syster ♥ Fast jag hittade inte det jag ville ha, en ram till min Miyavi planch, så den får ligga där den ligger ett tag till. Nu ska jag bara packa ihop mina saker innan jag åker vidare till Prachi ♥ Och förhoppningsvis går det någon bra film på tv ikväll, det borde det göra med tanke på att det är Halloween (:

Happy Halloween!

Haha pumpan som jag och min lillebror gjorde igår!


Painting

Idag målade jag klart min teckning på Miyavi. Den blev egentligen rätt ful men övning ger färdighet brukar man ju säga så jag målade klart den iallfall. Förhoppningsvis så gav det mig någonting, Haha.



Cya/Mizuu

Lunch med L (:

Idag var jag med Loris ♥ Vi gick först och åt Sushi. Det var faktiskt första gången jag åt det i Nyköping, Haha. Men det var gott och jag kommer definitivt äta där igen så fort jag får chansen.



Cya/Mizuu

Sådär!

Nu är min nya bloggdesign klar, tack vare Hanna.  Jag blev riktigt nöjd! Den enda negativa är att kvalitén på headern blev mycket sämre än va den var på datorn. Men det är lite små saker som jag får justera i efterhand (:

Cya/Mizuu ♥


Ny design!

Nu har jag iallfall gjort klart headern! Så förhoppningsvis hinner jag ändra design redan ikväll (:

Cya/Mizuu

Måndag (:

Idag var jag med Prachi (: en dag med henne var precis vad jag behövde

En bild från våran första photoshoot:
Den är kopierad från bilddagboken så därför kan kvalitén diskuteras.

© PraHan
Modell: Hanna Ljungberg
Fotograf: Prachi Laxman
(Haha proffsigt skrivet )

Cya/Mizuu ♥


Nattblogg

Eller morgonblogg. Jag har ingen aning om hur mycket klockan är nu med tanke på att man inatt skulle ställa om klockan till vintertid. Någonstans blev det fel för mig, för nu inser jag att det är en timme kvar tills V-rock festival börjar.

V rock festival är en festival som pågår i Japan just nu mellan tiderna 11.00-21.00 24-25 okt. Vilket motsvarar ungefär mellan 03.00-15.00 svensk tid. Jag hade inte planerat att se hela festivalen men igår fick jag reda på att det är mitt favorit band, Kagrra,, som öppnar festivalen idag. Så därför sitter jag här 02.17 och väntar på att det ska börja (:

Cya/Mizuu

It´s cold

and boy it´s autumn now









Cya/Mizuu ♥


Nu är jag hemma!

Idag har jag varit borta hela dagen. Först skolan sen efter det åkte jag direkt hem till min syster. Hon hade fått för sig att hon skulle bjuda på middag, så det gjorde hon (: Hon visade bilder från Thailand också. Thailand är verkligen ett land jag vill åka till så en resa dit ska jag försöka klämma in någongång i mitt liv. Sen när vi endå var inne på datorn så passade jag på att visa hennes videos på Miyavi och Shinee. Hon fastnade speciellt för Shinee-ringdingdong haha ;)

Imorgon hade jag tänkt att lägga in bilder. Som jag egentligen tog förra veckan men aldrig haft tid till att lägga in dom. Att ladda upp bilder på blogg.se tar ju sin lilla tid, Haha.



Cya/Mizuu

lov

Fullt upp!

Jag trodde, att eftersom jag inte hade några läxor idag så skulle jag kunna göra vad jag ville när jag kom hem från skolan. Med tanke på att jag slutade halv 5 så var "ingenting" precis det jag ville göra.
Det blev inte så. Vi håller nämligen på att renovera här hemma så när jag kom hem var det bara till att börja packa ner mina saker i olika lådor. Och jag lovar, man vet inte hur mycket man har fören man behöver städa bort det!
Nu ska jag snart sova, bara en dag kvar nu innan det är lov

Cya/Mizuu

Oh headache

Idag åkte jag och min klass till tomtits. Ett ganska random ställe i Södertälje där man gör massa experiment av olika slag. Men det var rätt kul, bättre än en vanlig skoldag iallfall (:

Just nu har jag så ont i huvudet att jag inte orkar göra någonting ( Kan det ha någonting att göra med att jag sprang in i en spegelvägg idag?) Lockar inte direkt att fortsätta plugga på biologin. Haha imorgon har jag provet, då kommer jag sluta prata om biologin.


Idag, En poser for sure!


Cya/Mizuu ♥

Tuesdays are for Sushi

Jag visste att jag skulle ångra att jag gick och la mig sent igår. Jag satt och halvsov igenom de flesta lektionerna idag, det brukar bli så på tisdagar. Nu borde jag fortsätta plugga till biologi provet som är på torsdag, får se hur det blir med den saken. För egentligen skulle jag mycket hellre vilja se ett avsnitt av One Tree Hill, haha.  

En middag som piggar upp alla dagar:


Cya/Mizuu ♥


Klockan är 18.00

Och jag insåg nyss hur mörkt det börjar bli ute. Det går snabbt nu framåt hösten.

Men iallfall, här kommer bilder från idag (:


Cya/Mizuu

Wohoo (:

Idag hittade jag precis det som saknades till min höst/vinter outfit. Ett par uggs och en stor halsduk ♥ Egentligen har jag aldrig gillat uggs men idag hittade jag ett par riktigt fina, ett par låga mörk bruna (:
Bara jag kommer ihåg att ladda min kamera över natten så kommer bilder imorn.

Cya/Mizuu ♥


Vinter?

Nu när man går upp på mornarna så brukar temperaturen ligga runt nollan. Jag vet inte hur det är med er men jag har iallfall börjat använda min vinterjacka. Dock har jag inte hittat några fina vinterskor än så jag går fortfarande runt i mina trasiga tygskor, vilket gör att jag alltid fryser om fötterna, Haha. 

2 vinterbilder från 2008 (:



Cya/Mizuu♥


200 pounds beauty

Det blir inga bilder idag. Hon hade glömt kamera sladden. Aja på måndag förhoppningsvis!

Förövrigt så såg jag filmen 200 Pounds beauty idag. Jag har velat se den rätt så länge men aldrig haft tid eller tålamod att sitta och se en 2 timmars film. Idag när jag endå knappt kunde röra mig ( träningsverk wohoo) så passade det riktigt bra att bara sjunka ner i soffan, Haha. Kan berätta lite kort vad den handlade om:

Hanna is the famous Korean pop singer. She suffers from having extremely poor self-esteem, as she has been ignored because of her appearance. At last, she makes the decision of a lifetime to have full-body plastic surgery.
(Taget från internet)

Den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig och jag tror helt klart jag kommer se om den någongång (:




Cya/Mizuu

Dö Trött

Idag red jag. Och nu har jag väldigt ont i mina ben. Det ska bli kul och se hur jag klarar skoldagen imorgon med världens träningsverk. Jag tror bilder från idag kommer imorn. Ska bara ta ett snack med min personliga fotograf först.

Och förhoppningsvis åker jag till norrköping i helgen (: Det kommer ju tydligen bara regna i helgen och jag som hade planerat att ta kort på höstträden. Jaja, det fär väl vänta antar jag (:



Haha, några år sen kanske?

Cya/Mizuu ♥

Time for a lesson

Nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja. Läste inte läxan tills igår så sitter nu och läser igenom sidorna som hastigast, Haha. Sen har vi matte också, wohoo.
Aja måste fortsätta nu.

Cya/Mizuu

Mirotic

Jag hade egentligen inte tänkt blogga idag. Jag hade bestämt att det här skulle bli min slapp dag och jag skulle inte behöva anstränga min hjärna alls. Ibland behövs det såna dagar, haha.

Men ville bara skriva ett litet inlägg om att jag har fastnat för den här remixen av DBSK-Mirotic.

Thats the real deal.

Nu ska jag sova (:
Cya/Mizuu ♥

Jag+skolfoto=?

Ja vad säger man? elfte gången gillt. Haha antagligen inte, Jag har en tendes att ,precis som 99% av alla andra elever, tycka att jag blir dålig på skolfotot. Varenda år så tänker jag " Nu ska jag bli ddg på kortet" sen slutar det alltid med att jag ser helt konstig ut. T.ex. det första jag gjorde när jag såg förra årets skolfoto var att peka och asgarva. Förhoppningsvis blir det någorlunda bättre i år (:

Jag idag (:



Bom hah bom hah hah

Idag har jag pluggat fysik hela dagen. Känns som ett väldigt bra sätt att slösa bort sin söndag på. Aja får ta igen det nästa helg (:

På torsdag ska jag iallfall åka och rida. Det är någon slags samvarodag på skolan och man bl.a. kunde välja mellan att studera stjärnor, gå ut med hundar och baka pepparkakshus, Haha. Jag tror ni förstår varför jag just valde att rida.

Lägger ut den här bilden igen, i större format (:



Cya/Mizuu ♥

(Haha såg nyss hur bilden är raka motsatsen till min design. Det kanske börjar bli dags att byta nu när man går mot mörkare tider? Ska nog fundera på det)

Fall 2009

Här kommer några bilder från photoshooten La ihop dom i en och samma bild för jag orkar inte ladda upp dom en och en, haha (:



Cya/Mizuu ♥

Oh my superman

En latte på Coffehouse satt ju inte fel på en fredag eftermiddag. Särskilt inte när den spenderades med Prachi♥.
Förövrigt så är vi hemma hos henne och vi har nyss sett klart på barnhemmet. Det var första gången jag såg den och den var läskig!

Alltsåååååå, jag sitter vid Prachis laptop och allt går fel och jag trycker på knappar jag inte ska trycka på. Nej jag ger upp, uppdaterar imorgon också för det här gör mig så frustrerad,Haha.




Cya/Mizuu♥

( Har du hört? Vi kanske ska ha en photoshoot imorn )

Color splash

Jadu, nu känner jag verkligen av att jag börjar bli skoltrött. Vi har inte särskilt mycket i skolan just nu men endå orkar jag inte göra de läxor vi har. Istället för att ta itu med fysikläxan har jag:


Lärt mig dansen till Supergirl


Fotat lite:




Sen har jag också spenderat 90% av dagen genom att byta plåster på min tumme som aldrig slutar blöda, ni vill inte veta vad jag gjort, Haha.

Cya/Mizuu ♥

Ibland

Blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Egentligen hade jag tänkt att lägga upp några nya bilder efter jag målat naglarna. Sen tog det liiiiiiite längre tid att måla naglarna än vad jag räknat med så jag får skjuta på bilderna tills någon annan gång (:

Lägger upp en bild iallfall som jag tog igår.



Cya/Mizuu

Ge mig sol

Vädret är helt hemskt. Det regnar och blåser och det är inte det minsta mysigt, Haha.

En flygbiljett till de här platserna skulle inte sitta fel just nu (:








Cya/Mizuu ♥

RSS 2.0